Back to our website Check availability and book now
Ontbijt Lunch -en Diner mogelijkheden

Ontbijt Lunch -en Diner mogelijkheden

Ontbijt

Het ontbijt bestaat uit een variatie van verse broodjes, Fries suikerbrood en diverse soorten beleg. Friese nagelkaas, belegen kaas, vleeswaren, Tersoal's honing, jam en uiteraard een gekookt eitje. Koffie, thee, verse jus d'orange en een zuivelproduct met vers fruit maken het begin van de dag compleet!

Het ontbijt kost 12,50 euro per persoon

Lunchpakket

Wordt het een lange dag op de fiets? Wandelen? En ga je liever voor een short-break onderweg dan uitgebreid ergens op een terras? Bestel dan een lunchpakket. Volkorenbroodje gezond met ham en kaas, Broodje gerookte zalm, fruit-shake, flesje water, yoghurt met vers fruit. We maken er een heerlijk pakketje van!

Het lunchpakket kost 12 euro per persoon

BBQ pakket

Op ons ruime terras kun je heerlijk genieten tijdens zomerse dagen en er staat een barbeque voor je klaar die je vrij mag gebruiken. We verzorgen graag een complete BBQ voor je. 5 soorten vlees/vis, stokbrood, kruidenboter, diverse sausjes, salade, rauwkost en uiteraard Marshmallows!

Het BBQ pakket kost 29,50 per persoon

3 gangen diner

Geniet van een overheerlijk 3 gangen diner. In overleg vis, vlees, of vegetarisch. Koud voorgerecht, hoofdgerecht, dessert. Uiteraard kunnen we het diner begeleiden met heerlijke wijnen.

Het 3 gangen diner kost 45 euro per persoon

4 gangen diner

Het luxe vier gangen diner kost 52,50 per persoon en bestaat uit koud voorgerecht, warm voorgerecht, hoofdgerecht en dessert  

5 gangen diner

Een culinaire avond? Boek dan een luxe 5 gangen keuze diner. We beginnen met een heerlijke amüse en starten het diner met een koud voorgerecht, gevolgd door een tweetal warme voorgerechten, hoofdgerecht en een heerlijk dessert. Uiteraard kunnen we het diner begeleiden met heerlijke wijnen. Eventueel is een voorgerecht te vervangen voor kaas voorafgaand aan het dessert  

Het 5 gangen diner kost 59 euro per persoon


 

 This is our own website with the best price. Click here for our accommodations or ask us your question.

Published 06-02-2022 / Copyright © Bed & Breakfast vanNienke