Houserules

Van harte welkom bij Bed & Breakfast vanNienke

Om voor u en de andere gasten een zo aangenaam mogelijk verblijf te creëren gelden bij Bed & Breakfast vanNienke de volgende huisregels:

Algemeen

Reservering

Bij de reservering dient altijd correct melding te worden gemaakt van het aantal personen dat bij Bed & Breakfast vanNienke zal overnachten.

Bed & Breakfast vanNienke heeft de beschikking over 1 twee persoons accommodatie.

Deze accommodatie is geschikt voor een maximale bezetting van 2 personen. Het is derhalve niet toegestaan om met meer dan twee personen in de kamer te overnachten en/of te verblijven dan wel het ontbijt te nuttigen. In overleg kan een baby/kind bij u op de kamer slapen in een kinder reisbed.

Bij het overtreden van de op het reserveringsformulier aangegeven en/of maximale bezetting zal Bed & Breakfast vanNienke per overtreding 100% van het op dat moment geldende overnachtingstarief in rekening brengen, bovenop de reeds verschuldigde verblijfskosten.


Bezoekers

Indien u gasten wenst te ontvangen, dient u de gastheer of -vrouw hiervan vooraf in kennis te stellen.


Inchecken

Inchecken kan in principe vanaf 16:00 uur. In overleg met de gastvrouw of gastheer kan een andere tijd worden afgesproken. Inchecken gebeurt bij voorkeur voor 20:00 uur. Inchecken kan dagelijks.


Geeft u in ieder geval uiterlijk één dag vóór aankomst aan hoe laat u ongeveer verwacht aan te komen en belt u de gastheer of -vrouw op de dag zelf nog even 30 minuten voor aankomst op. Zo is er zeker iemand aanwezig en hoeft u niet onnodig te wachten. U kunt bijvoorbeeld ook eerder arriveren, om alvast uw bagage neer te zetten en de sleutel op te halen. Voor het inchecken kunt u zich melden bij de voordeur van de woning op nummer 41. De gastheer of gastvrouw loopt vervolgens met u mee naar de eigen ingang.


Uitchecken

Uitchecken kan tussen 7:00 en uiterlijk 11:00 uur op de dag van vertrek. 

Sleutelbeheer

Bij aankomst ontvangt u van de gastheer of -vrouw één sleutel bestemd voor uw verblijf. U dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de deuren van uw verblijf en voor het uitdoen van de verlichting. Bij het uitchecken graag de sleutel weer inleveren bij de gastheer of -vrouw.

Verlies sleutel

Bij verlies van een sleutel brengt Bed & Breakfast vanNienke u € 200,00 in rekening.


Ontbijt

Als u gebruikmaakt van de ontbijtservice, zorgen we dat er iedere morgen een vers ontbijt voor u klaarstaat. Het ontbijt wordt op vooraf afgesproken tijd geserveerd in de accommodatie, zodat u er op ieder gewenst moment in alle rust van kunt genieten. Ontbijten is mogelijk vanaf 7.30 uur. 

Bedlinnen en handdoeken

Bij een verblijf van langere duur worden de handdoeken en de bedlinnen naar wens verschoond. De kosten hiervan zijn in de prijs inbegrepen tenzij hier andere afspraken over zijn gemaakt.


Waarborgen hygiëne

Het is niet toegestaan om de bedden in de kamers zonder lakens en slopen te beslapen.


In het geval dat tijdens de overnachting niet verwijderbare vlekken in het matras, dekbed, sprei en sierkussens of handdoeken ontstaan, zal Bed & Breakfast vanNienke de hierdoor ontstane reinigingskosten en/of kosten ter vervanging van de materialen bij de klant in rekening brengen.


Prijzen

De prijzen zijn inclusief water, elektra, bed, bad en keukenlinnen. Onbeperkt gebruik van sauna en jacuzzi. Het gebruik van koffie en thee. Gratis gebruik van Wifi en gratis parkeergelegenheid.


In het onverhoopte geval dat de servicediensten zoals Wifi niet of niet naar behoren functioneren tijdens het verblijf bij Bed & Breakfast vanNienke geeft dit de klant geen recht tot restitutie van het geheel of een deel van de verschuldigde kamerprijs.


Parkeren

Uw auto kunt u parkeren op de parkeerplaatsen die in het dorp aanwezig zijn. Dit kan direct voor het huis zijn, maar ook op korte loopafstand (25m). Parkeren is op eigen risico. Bed & Breakfast vanNienke is niet aansprakelijk voor diefstal en/of enige vorm van schade.


Geluid

Bed & Breakfast vanNienke vraagt haar gasten om zich van luidruchtigheid in het door hen gehuurde verblijf en de algemene ruimtes te onthouden. Alle muziek – en elk ander geluid – op enige wijze voortgebracht moet op kamersterkte zijn afgestemd, zodat geen geluidsoverlast ontstaat voor de overige gasten en omwonenden en is sowieso verboden van ’s-Avonds 22:00 tot ’s morgens 07:00 uur. Wij verzoeken gasten vooral rekening te houden met geluidsoverlast op de inrit en het terras.


Afval

Vuilnis kunt u in de daarvoor bestemde afvalcontainers deponeren. Leeg glaswerk of plastic mag u laten staan, deze zal de gastheer of -vrouw in verband met afvalscheiding voor u opruimen.


Huisdieren

Huisdieren zijn bij ons niet toegestaan.


Roken

Bij Bed & Breakfast vanNienke is roken in de verblijven en de algemene ruimtes verboden. In overleg kunt u roken op het terras, mits anderen hier geen last van hebben en de veiligheid niet in gevaar komt. Tijdens het roken dienen de deuren en de ramen van het verblijf gesloten te zijn. Het terras dient peuk vrij te blijven. Peuken moeten derhalve worden achtergelaten in de daarvoor bestemde peukenbak, of asbak.


Alcohol en (soft) drugs

Alcoholmisbruik is verboden, dus geniet, maar drink met mate. Het is bij Bed & Breakfast vanNienke ten strengste verboden om drugs te bezitten, te gebruiken en/of te verhandelen. Politie wordt altijd ingeschakeld.


Internet

Bed & Breakfast vanNienke biedt een WIFI gastennetwerk aan. De gebruiker zal zich onthouden van het bezoeken van internet websites die een onrechtmatig karakter hebben of die niet stroken met de reputatie van Bed & Breakfast vanNienke als aanbieder van de accommodatie. Bij constatering of het vermoeden van hinder van derden en/of (overig) internetmisbruik door de gebruiker heeft Bed & Breakfast vanNienke het recht zonder nadere aankondiging de toegang tot internet al dan niet geheel te blokkeren.


Schade

Bed & Breakfast vanNienke is op geen enkele manier aansprakelijk voor enige vorm van schade, verlies of diefstal die u heeft of ondervindt tijdens uw verblijf bij Bed & Breakfast vanNienke. Mocht er tijdens uw verblijf schade worden veroorzaakt aan de accommodatie of de inrichting ervan, dient u de gastheer of -vrouw hiervan op de hoogte te stellen. Zie hiervoor ook de algemene voorwaarden.